Volkswagen Caddy kormányművek

Volkswagen kormányművek

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Volkswagen Caddy Elektromos kormánymű (2004 - 2010) Elektronikus vezérlésű gyári felújított kormánymű. Minőségi alkatrészek és szoftver felhasználásával a Volkswagen felügyelete mellett gyári állapotúra felújított kormánymű. Információval és kérdéssel kapcsolatban a chat felületen keressen bennünket.
234 900 Ft
Raktáron
Raktárkészlet:
10 db

1 év teljeskörű jótállás

 

Ez a típusú kormánymű alvázszám alapján sajnálatos módon nem azonosítható. A pontosabb és gyorsabb azonosítás érdekében a cikkszám segítségre lehet. Némely esetekben vizuális/képi összehasonlítás szükséges. Itt ennél a típusnál a felfogatás, illetve az elektromos csatlakozók is eltérhetnek autótípustól és évjárattól függetlenül. A biztonság kedvéért vegye fel a kapcsolatot a chat lehetőségnél munkatársunkkal.

234 900 Ft
Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Volkswagen Caddy kormánymű (2004-2015) Ez a típusú kormánymű alvázszám alapján sajnálatos módon nem azonosítható. A pontosabb és gyorsabb azonosítás érdekében a cikkszám is segítségre lehet. Bizonyos esetekben vizuális összehasonlítás is szükséges. Ennél a típusnál a felfogatás eltérhet, illetve az elektromos csatlakozók is különbözhetnek autótípustól és évjárattól függetlenül. Több informácoóval kapcsolatban érdeklődjön a chatfalon.
234 900 Ft
Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Volkswagen Caddy (2004 - 2010) Hidraulikus vezérlésű gyári felújított kormánymű. Minőségi alkatrészek felhasználásával a Volkswagen gyár felügyelete mellett gyári állapotúra felújított kormánymű. Információval és kérdéssel kapcsolatban a chat felületen keressen bennünket.
211 900 Ft

Nálunk megtalálja az Ön autójához megfelelő kormányművet. Amennyiben bizonytalan, esetleg elakadt, hívjon minket bizalommal a +36 30 144 1270 telefonszámon vagy kérjen ingyenes visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével!